Work and travel

Work & Travel ile Kültürel Değişim Programları

Work and travel
18-27yas

18 – 27 yaşları arasında herkes Amerika’da Aupair olabilir

18-27yas
Dil Egitimi

İster var olan yabancı dilinizi geliştirin isterseniz yepyeni bir dil öğrenin, özel promosyonlar, binlerce okul seçeneği, ücretsiz danışmanlık...

Dil Egitimi
Üniversite Eğitimi

Üniversite seçme sınavında istediğiniz okulu ya da bölümü kazanamadıysanız size pek çok eğitim seçeneği sunabiliriz.

Üniversite Eğitimi
Internship & Trainee

Turizm ve Otel sektörü çalışanları siz de Amerika’da tam zamanlı ve maaşlı çalışabilirsiniz...

Internship & Trainee
previous arrow
next arrow

WORK & TRAVEL

Dünyanın farklı ülkelerinde yaşayan üniversite öğrencilerinin yaz tatillerini Amerika’da çalışarak ve gezerek değerlendirmelerini sağlayan Amerika tarafından denetlenen bir kültürel değişim programıdır.

DİL EĞİTİMİ

Şimdi dil okuluna kayıt yaptırmanın tam zamanı! Eğitiminize dilediğiniz zaman başlayabilir, dilediğiniz kadar eğitim alabilirsiniz. Aynı okula neden daha fazla ödeyesiniz? Dünya'nın her yerinde dil eğitimi alabilirsiniz. Detaylı bilgi için bize ulaşın.

ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ

Lise eğitiminizi tamamladınız ve Türkiye’de istediğiniz bölüme yerleşemediyseniz veya tercih ettiğiniz bölümü yurt dışında tamamlamak istiyorsanız, oldukça ekonomik ve iyi üniversitelerde eğitim alma imkanı.

AUPAIR

Çocukları çok seviyorsunuz, ehliyetiniz var, 18 – 27 yaşları arasındasınız, güvenli bir aile ortamında yabancı dilinizi geliştirmek istiyorsunuz. O zaman Amerika Aupair programı tam size göre.

GÜNCEL KAMPANYALAR

  • Carl Duisberg Berlin, Köln, Münih, Radolfzell Almanya Dil Okulları 31 Mart’a kadar olan eğitiminiz için size %20 indirim sunuyor. Almanca öğrenmenin tam zamanı.
  • Kaplan Amerika, İngiltere, İskoçya, İrlanda, Avustralya, Kanada, Yeni Zelanda, Singapur, Malta Dil Okulları Aralık 2019 tarihine kadar olan eğitimlerinizde %20 – %25’e varan indirim seçenekleri sunmaktadır. Bu fırsatı kaçırmayın.
  • LSI İngiltere, Amerika, Kanada, Yeni Zelanda, Avustralya, Malta, Fransa, İsveç Dil okullarında size özel Aralık sonuna kadar %25’e varan indirimlerden yararlanmak için hemen bize ulaşabilirsiniz.
  • 30 Aralık 2021’e kadar kayıt olun sizde Kings New Jersey’de %40, Kings New York’ta %50, Kings Bournemouth, Oxford, Londra, Brighton, Boston ve Los Angeles’ta %30 indirimli eğitimi kaçırmayın.
  • Diğer tüm güncel promosyonlar için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

NEDEN EXPLORE?

Explore Yurt Dışı Eğitim ve Kariyer Hizmetleri’nin katılımcıları ile tanışma anından itibaren etik yönlendirme anlayışı çerçevesinde doğru ve güler yüzlü danışmanlık hizmeti, eğitim ya da çalışma programları süresince devam etmektedir.

Bu sayede katılımcıyı daha yakından tanıyarak kişiye özel bireysel hizmet vermekte ve gereksinimlerini en verimli şekilde karşılamaktadır.

Bu nedenle kendimizi sürekli geliştirerek sizlere en güncel bilgileri zamanında aktarır, ihtiyaçlarınızı doğru belirler ve kariyer yolunuzda en sağlam adımları atmanızı sağlarız.

Alanında uzman ve bilinçli eğitim danışmanlarımız sizinle ilk tanışma anından itibaren sürekli güler yüzlü ve anlayışlı bir yaklaşım ile sizi bu stresli yolda hiçbir zaman yalnız bırakmaz.

SERTİFİKA PROGRAMLARI

Mesleki anlamda kendinizi geliştirmenin tek yolu üniversite eğitimi almak değildir!

Tüm dünyada bulunan çok farklı sertifika programları sayesinde siz de mesleğinizde ustalaşabilir, uluslar arası iş deneyimine sahip olabilirsiniz.

Size uygun sertifika programlarımız istediğiniz ülke ve sürelerde sizleri bekliyor!

Scroll to Top
Scroll to Top